Uutiset

TimeAttack Finland - Tälläinen on kausi 2019

RADALLE.com Timeattack

3.4.2019

TimeAttack Finlandin kausi pärähtää käyntiin 4.5 Alastarossa, jatkuen aina Kymringin Finaaleihin 14.9. Kaudella 2019 ajetaan 5 kilpailua, joista kaikista jaetaan sarjapisteet. Poiketen edellisiin vuosiin, tällä kertaa mukana ei ole ONE MORE TIME tai SHAKEDOWN -kilpailua. Kurkataampas hieman tarkemmin, millainen kausi meillä oikeastaan on.


ALASTARO 4.5.2019

Kausi pärähtää alastarossa käyntiin Toukokuun alussa. Alastaro on saanut uutta ilmettä ylävarikon asfaltilla sekä rataa on päivitetty uusilla kanttareilla ja pinnoitteella. Herääkin kysymys, paukkuuko Antti Oksan ennätys (1:14.706) UNLIMITEDissä sekä Kimmo Hurskaisen ennätys (1:20.734). Clubin ajat eivät ole verrannollisia ratojen muuttuessa hieman vuosittain.


AHVENISTO 16.6.2019

Suomen omalla Nürburgring:lla eli Ahvenistolla ajetaan toinen osakilpailu RADALLE.com ratapäivien yhteydessä sunnuntaina.  Poiketen edellisistä vuosista, Hämeenlinnan omalla moottoriradalla ajetaan tänä vuonna oikeaan suuntaan. Jännityksellä ootamme, lyökö kukaan Miika Toivosen ennätystä UNLIMITED (1:18.932) tai MODIFIED (1:23.050) -luokissa.


BOTNIARING 6.7.2019

Kolmas osakilpailu kilpaillaan Jurvassa sijaitsevassa Botniaringillä Heinäkuun alussa. Lauantai aamusta TimeAttack kuljettajat valtaavat radan ja iltapäivällä radalla käydään SM-Drifting kilpailu.  Botniaring ajetaan tuttuun tyyliin pitkällä radalla, ja club kuljettajat kiertävät bussipysäkin kautta shikaaninsa. Jännityksellä odotamme lyödäänkö Sami Sivosen UNLIMITED luokan ennätys viime vuodelta (1:33.295) ja päivittyykö Modifiedin ennätys (1:43.238).


MOTOPARK 26.7.2019

Motoparkissa Pieksamäellä ajetaan 4. osakilpailu. Festareiden huumassa ajetaan sekä SM tason kilpailu, mutta myös NETA (North European Time Attack) kilpailu. NETA kilpailu ajetaan lauantaina ja SM kilpailu perjantaina, mutta innokkaimmat autourheilun ystävät jäävät aina sunnuntain driftingit katsomaan. Tottakai myös ennätysten puolesta jännitetään, koska todella moni kuljettaja on parantanut autojaan entisestään. Tämän hetken ennätys Unlimitedissä Saku Nurminen  (1:24.514) ja Modifiedissa Miika Toivonen (1:28.662).


KYMIRING 14.9.2018

Kauden finaali ja mestaruuksien ratkominen käydään syyskuussa Kymiringin radalla Iitissä. Kymiring on todella hieno mahdollisuus monelle kuljettajalle päästä nauttimaan ison radan tunnelmasta, koska Kymiringille mahdollisesti haetaan korkein mahdollinen FIA luokitus. Pääsuoralla tullaan todennäköisesti mittaamaan kaikkien luokkien huippunopeudet. Itsestään selvää on, että uudella radalla nopeimman kierroksen ajanut ottaa kierrosennätyksen omiin nimiinsä. 

Mikäli Kymiring ei olekkaan syystä tai toisesta valmis, meillä on tiedossa varapaikka, MUTTA ILMOITAMME VASTA KUN SE ON VARMAA ETTEI KYMIRINGILLE PÄÄSE!

Kuvat: Mai Puttonen