Uutiset

Staff haku 2020 käynnissä!

Drifting RADALLE.com Timeattack FDO OOA Drifting SM Drift SM staff Trackweek

15.12.2019

RADALLE.com kausi 2020 etsii tekijöitään!

 

Tule mukaan edistämään autoharrastusta Suomessa. RADALLE.comin idea on vähentää kasvanutta hurjastelua katuliikenteessä tarjoamalla turvalliset puitteet missä tyydyttää kovaa ajamisen tarve sekä luoda viihdyttäviä tapahtumia autoharrastajille ja autourheilufaneille. 

 

Vuosien varrella toimintaan on lisätty pelkän harjoittelun lisäksi suosittuja kilpailuja joissa ajotaitoa mitataan ja arvotetaan nopeuden, näyttävyyden tai tyylin perusteella, kuten Drifting ja Timeattack. Pääasiallisesti haluamme saada katuliikenteessä hurjastelijoista rehellisiä kilpailijoita ja juuri tämän vuoksi olemmekin pyrkineet tuomaan kilpailumme mahdollisimman lähelle aivan tavallisia katuautoilijoita. Olemme myös luoneet upeat puitteet autonäyttelyille sekä autojen tuunauskilpailuille eri osa-alueilla. Tulevaisuuden tavoitteena on tehdä edelleen monipuolisia ja laadukkaita ratapäiviä ja -viikonloppuja kaikille Suomen radoille, tuoda esiin ja kehittää eri autourheilu ja -harrastusmuotoja. 

 

Tule luomaan elämyksiä harrastelijoilta harrastelijoille 

Niin kuin muutkin autourheilutapahtumat, toteutetaan myös RADALLE.com ratapäivät talkoovoimin. RADALLE.com Staff on suuri vapaaehtoisten ryhmittymä joka haluaa tuoda oman panoksensa Suomen rataurheilun hyväksi ja parantaa sen laatua. Joukkoihimme kuuluu mm. organisaattoreita, lippumiehiä, kuvaajia, tuomareita, järjestyksenvalvojia, BABE:ja sekä suuri joukko yhteistyökerhoja. 

 

Vuosien varrella RADALLE.comin tapahtumien suosio on kasvanut huimaa vauhtia ja tästä innostuneena RADALLE.com Staffit ovat hankkineet itselleen vankan ammattitaidon. Vaikkakin joukkiomme onkin kaikkien yhteisten kokemusten jäljiltä hitsautunut tiiviiksi kesäyhteisöksi, uudet jäsenet toivotetaan aina erittäin lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaan. Porukkamme koostuu 16-55-vuotiaista vapaaehtoisista jotka haluavat toteuttaa ja kehittää RADALLE.com -tapahtumia, Drifting-, karting-, ja timeattack-kilpailuja, sekä nauttia kesästä autourheilun merkeissä samanhenkisessä seurassa. Jo perinteeksi muodostuneet illanvietot ja kimppamajoitukset tuovat puolestaan omansa reissufiilikseen ja rakentavat uskomattoman tiiviin yhteishengen. 

 

Harrastelijaporukkaamme ei törmää vain tapahtumissa, vaan käymme omalla porukalla myös tutustumassa muissa tapahtumissa ja autonäyttelyissä ympäri Suomen sekä muutaman kerran vuodessa myös ulkomailla. Lisäksi järjestämme Staff-tapaamisia, yhteisiä illanistujaisia sekä tietty Staff-bileitä. Mukaan voit tulla yksinäsi, kaveriporukalla tai kerhosi kanssa. 

 

Yhteisössämme on paikkoja sisällöntuottajille, web designereille, valokuvaajille, videokuvaajille, reporttereille, kilpailujen ja ratapäivien toimihenkilöille, ratatuomareille, katsastusmiehille, kuljetusalan ammattilaisille, järjestyksenvalvojille, kilpailutoimiston henkilökunnalle, ratatiimille, tallentajille, julisteiden jakajille, roudareille jne. jne. Edellä mainittujen lisäksi haemme henkilöitä myös erilaisiin järjestely- ja suunnittelutehtäviin. 

 

Osa staffista käy muutamassa tapahtumassa kesässä, keskimäärin staffilainen käy muutamassa tapahtumassa kauden aikana. Osa porukasta tulee puolestaan paikalle jo päivää tai jopa kahta aikaisemmin kasaamaan tapahtumaa, toiset taas hommiin vain tapahtumapäivän ajaksi. Staffiimme kuuluu myös porukkaa jotka toimivat myös tapahtumien ulkopuolella suunnittelussa, raportoinnissa, ennakkojärjestelyissä sekä muissa tehtävissä. 

 

STAFF:imme verkosto kattaa lähes koko Suomen, vapaaehtoisia on todella monelta eri paikkakunnalta. Tapahtumakohtainen STAFF koostuu suurelta osin tapahtuman lähipaikkakunnilta, mutta ahkerimmat yksilöt kiertävät vuoden kaikki RADALLE.com tapahtumat, yhteistyötapahtumia unohtamatta. 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen harrastusmahdollisuuden autourheilun ja harrastuksen parissa, tapahtumamaailman kuumimmassa kärjessä. Sinun ei tarvitse harrastaa autourheilua, pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää. Osa porukasta on jäänyt mukaan yhden keikan jäljiltä vain ja ainoastaan hyvän porukan ja hengen ja loistavan kesäharrastuksen vuoksi vaikkei autot varsinaisesti kiinnostaisikaan. 

 

Joukossamme pääset oppimaan paljon uusia asioita. Kanssamme toimimisesta on hyötyä myös oikeassa siviilielämässä, meiltä saat ideoita ja uusia toimintamalleja todennäköisesti myös ammattiisi, harrastuksiisi, ja opit porukassamme hyväksi tiimityöskentelijäksi. Vain kykysi ja intosi on rajana tehtäville, pääset osallistumaan kaikkeen mihin koet että sinulla on annettavaa. 

 

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen tai harrastaja, tarjoamme uusia mahdollisuuksia ja pääset toteuttamaan itseäsi monissa eri harrastajan ja tapahtumajärjestäjän tehtävissä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vaan koulutamme tehtävään. 

 

Haluatko sinä tutustua huipputyyppeihin ympäri Suomea? Haluatko kuulua joukkoon joka haastaa rattimiehiä ja -naisia kaduilta moottoriradoille? Haluatko olla moottoriurheilun polttopisteessä ja mukana järjestämässä Suomen suosituimpia ratatapahtumia ja parhaita bileitä? 

 

Haemma kaudelle 2020:

 

Kilpailuorganisaatioon:

 • Tuomareita

 • Lähettäjiä

 • Lippumiehiä

 • Aputuomareita

 • Erilaisia sihteerejä

 • Kilpailun johtoa

 • Tietottajia

 • Katsastajia


 

Tapahtumaorganisaatioon:

 • Juontajia

 • Lipunmyyjiä

 • Järjestyksenvalvojia

 • Äänitekniikoita

 • DJ:tä

 • Videokuvaajia

 • Valokuvaajia

 • Ryhmän vetäjiä

 • Lippumiehiä

 • Katsastajia

 • Muonittajia

 • Kuljettajia tavaroille

 • Saunan lämmittäjiä ja ties vaikka mitä

 

Kaikkiin tehtäviin kuuluu oman alueen purkamista ja kasaamista, halutessasi ennakkotöitä kuten suunnittelua ja materiaalien valmistelua.

 

Miten mukaan?

No ota yhteyttä, jos sulla on jo tuttuja mukana tai helpoimmalla pääset kun nappaat ja täytät staff-lomakkeen osoitteessa www.radalle.com/staff