Uutiset

Toukokuulle aiottu RADALLE.com tapahtuma Ahveniston moottoriradalla siirtyy

23.3.2020

Ahveniston tapahtumamme siirtyy lokakuulle Korona COVID-19 -viruksen aiheuttaman rajoitusten johdosta RADALLE.com Finaalitapahtumaksi. Ahveniston moottoriradalla ei ole tapahtumia toukokuun 2020 aikana ollenkaan. Toivomme että rata-autoilusta kiinnostunut porukka jaksaa kuitenkin harrastaa turvallisilla tavoilla, kuten tallissa, tietokonemaailmassa, sekä radoilla joissa ajaminen on mahdollista. Mikäli lähdet radalle, huomioithan oman ja muiden turvallisuuden! Tämä on se hetki kun pitää pysyä erossa sosiaalisista live-kontakteista!

Uusi päivämäärä on 3.10.2020 Pistä tämä heti ylös kalenteriisi!

Tapahtuman alkuperäiseen ohjelmaan lisätään samalla aiemman ohjelman lisäksi Timeattack Finland -sarjan osakilpailu. Tätä kilpailua oli aiemmin kaavailtu ajettavaksi toisen tapahtuman yhteydessä. Näin ollen tästä tapahtumasta tulee Timeattack Finland 2020 sarjan finaalikisa.

Aikaisempien vuosien Timeattack -kilpailuiden kierrosaikoja voit käydä katsomassa https://speedhive.mylaps.com hakusanalla timeattack ahvenisto

RADALLE.com on järjestänyt menestyksekkäitä tapahtumia Ahvenistolla lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna aiemminkin, joten tämä muutos on kuitenkin ihan tervetullut kalenteriimme.