Uutiset

HAE RADALLE.com STAFFIKSI 2022!

2.3.2022

 

Liity RADALLE.com staffiin ja tule vapaaehtoiseksi järjestämään suomen suurimpia autotapahtumia!

Vapaaehtoisena olet merkittävä osa suomen autotapahtumien onnistumista ja toteuttamista, siis aivan kärkijoukkoa!

Pääset kurkistamaan autourheilun kulisseihin, tutustut uusiin ihmisiin, ainutlaatuisen kokemuksen staffin jäsenenä ja                samalla arvokkaan kokemuksen!

Hyvä tietää!

RADALLE.com järjestää kesäisin autofestareita (joita tänä vuonna jopa kaksin kappalein!), driftinkiä, time attackia ja omalla autolla ratapäiviä. ohessa myös muutamia talvitapahtumia ja messuja!

RADALLE.com tapahtumat järjestetään idyllisissä suomen moottoriurheilukeskuksissa ympäri suomen, missä vapaaehtoiset osallistuvat tapahtumien toteutukseen monipuolisissa tehtävissä. Vapaaehtoistehtävissä valttia ovat huumorintaju, kyky heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ja ripaus fyysistä sekä henkistä kestävyyttä.

RADALLE.com vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääosin kesän ajalle, jolloin hommia on tarjolla niin tapahtuman aikana ja ennen tapahtumaa. 

Vapaaehtoisena sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai erityisosaamista. Toki kokemuksesta on aina hyötyä ja erityisosaamisista kannattaakin kertoa hakulomaketta täyttäessä. 

Tärkeintä on, että asenteesi on kohdallaan ja olet valmis vastaanottamaan kesän parhaan elämyksen!

RADALLE.com staffin edut!

Vapaaehtoistehtävien perustuessa vapaaehtoisuuteen, niistä ei makseta palkkaa, korvausta tai muuta vastiketta. RADALLE.com staffina nautit ainutlaatuisista festari ja autourheilutapahtumista osana huikeaa autoyhteisöä, saat uusia tuttavuuksia, arvokasta kokemusta ja hyvää fiilistä! staffille kuuluu staff-ranneke, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisena tapahtuman päivänä!

Ruoka ja juoma

RADALLE.com staffina voit ruokailla tapahtumissa staff-tiloissa, jossa on myös kaikkien tapahtumien ajan tarjolla vettä, mehua, kahvia ja teetä. 

Staff-paita

RADALLEcom staff tunnistetaan uniikista RADALLE.com staff paidasta, jota pidetään yllä vapaaehtoistehtävissä ollessa. Paidan saa pitää itsellään muistona tapahtumien jälkeen.

Majoitus

Saapuessasi RADALLE.com tapahtumiin vapaaehtoistöihin pitkän matkan päästä voit halutessasi majoittua staffille järjestetyissä tiloissa. Festareilla on mahdollista majoittua myös staff- telttakylässä. Majoitus tarpeesta on aina ilmoitettava ennakkoon, että voimme varautua!

STAFF-alue ja päätösjuhla

RADALLE.comista löytyy vapaaehtoisille oma staff-alue, jossa voi hengailla ja levähtää tauoilla. 

Tapahtumaviikonlopun päätteeksi staffilla on jo perinteiseksi järjestyneet illanistujaiset koko tiimin kesken!

SITOUTUMINEN

Staff on RADALLE.comin sydän, eikä tapahtumia olisi olemassa ilman vapaaehtoisia.

Siksi toivommekin, että kaikki RADALLE.comin staffiin hakeutuvat myös sitoutuisivat heille annettuihin vapaaehtoistehtäviin. 

Mikäli olet jostain syystä estynyt osallistumaan vapaaehtoistehtäviin, ilmoitathan meille asiasta pikemmiten. Mikäli et tapahtuman ollessa jo käynnissä pääsekkään paikalle, toivoisimme sinun ilmoittavan estymisestä välittömästi!

Kaikenlainen vilpillisyys sekä päihtyneenä esiintyminen      vapaaehtoistehtävissä STAFF-paita päällä on kielletty.

 

                                                                      HAKEMINEN RADALLE.com/staff