Uutiset

RADALLE.com Pro2-driftingsarjan finaalikisan palkinnoksi JJ-Trailer 2750 pro:n!

10.9.2022

RADALLE.com Pro2-driftingsarjan finaalikisan palkinnoksi JJ-Trailer 2750 pro:n!

JT-Motors ja RADALLE.com on tehnyt tiivistä yhteistyötä molemmille rakkaan lajin edistämiseksi. Yhteistyön tuloksena on syntynyt mm. RADALLE.com tapahtumista tutut katsomokärryt, eihän yksikään katsojaystävällinen laji toimi ilman kunnon katsomoita! Botniaringille onkin rakennettu finaaleita varten ennätysisot katsomot!

JT-Motors yhdessä RADALLE.com:in kanssa pitää Pro2-luokkaa edullisempana sekä uusille kuljettajille helpommin lähestyttävänä vaihtiehtona Driftingin mielenkiintoisessa maailmassa. Pro2-luokka on rehtiä kilvanajoa hieman Pro-luokkaa kapeammilla renkailla. Isoin ero tulee kuitenkin käytetystä kumiseoksesta: Pro2-luokkaa ajetaan tavan katurenkailla. Tämä rajaus tekee luokasta edullisemman, kun heikompi pito mahdollistaa edullisemmat ratkaisut voimanlähteessä sekä voimansiirrossa. Pro2-luokka tarvitsee ehdottomasti lisää panostusta ja olkoot tämä palkinto lähtömerkki sille panostukselle!

JT-Motors on jarkossa mukana myös omalla tiimillään, tiimin sivut löytyvät instagramista nimellä AJ4_motorsport. Tiimin auto on nyt nähtävillä ensiesittelyssä tapahtumassamme Botniaringillä.

JT-Motorsin tarjoama palkinto on siis Botniaringillä sunnuntaina 18.9.2022 ajettavassa Pro2-finaalikisassa pääpalkintona ja se annetaan parhaiten menestyneelle Pro2-statuksella ajavalle kuljettajalle. Kyseinen kuljettaja ei siis ole voinut tänä vuonna ajaa kilpailuita Pro-statuksella.

JT-Motors valmistaa JJ-trailereita, tutustu valikoimaan osoitteessa www.jtmotors.fi

 

Nähdään Jurvan Botniaringillä!