Uutiset

Huippu esiintyjät Kruunaavat RADALLE.com Ferrari FESTARIN

8.6.2006

Ferrari Challenge Festival Weekend 17-18.6,









Lovex yhdistää musiikissaan 80-luvun rockin häikäilemättömyyden nykypäivän tekniikkaan. Kuudesta jäsenestä lähtee kuudenkymmenen miehen raivolla iso soundi, mikä pyyhkii pölyt niistä syntikan napeista, joihin kukaan ei vuosiin ole uskaltanut kajota. Tarttuviin riffeihin ja melodioihin nojaava musiikki on tehty tunteella. Miten joku muu haluaa sitä kuvailla, on Lovexille yhdentekevää. Lovexin tarkoitus on soittaa rockia niin kuin rock on tarkoitettu soitettavaksi: liian kovaa, suoraan sydämestä ja pilke silmäkulmassa.
Lovex on Lovex. Isolla ällällä, oolla, veellä, eellä ja äksällä. Lovex kumartaa vain itselleen ja musiikkinsa ystäville, eikä häpeä samalla pyllistää muille. Nöyryys ei kulje tämän bändin kanssa samaa polkua, sillä itseään kunnioittava rock-bändi tietää olevansa maailman paras.
Lovex on saanut lyhyessä ajassa paljon aikaan. Viime elokuussa julkaistu ”Bleeding” -single nousi Suomen virallisella singlelistalla suoraan #2:ksi ja pysyi listalla useita viikkoja. Lovexin seuraava single ”Guardian angel” julkaistiin 1.2.2006 ja debyyttialbumi ”Divine insanity” 1.3.2006.






DCX
Tamperelaisen dance-tuottaja Joel Kalsin DCX-projekti on ollut menestys klubipiireissä ympäri maailmaa. Kansainvälistä läpimurtoaan tekevään ryhmään kuuluvat Joelin lisäksi laulaja Katri Metso ja kosketinsoitinvelho Olli Lintuniemi. Listasijoitukset: #1 Suomen Discolista (4 viikkoa ykkösenä!!) #1 Deejay Promotions Prime Cuts #10 Scandinavian Prime Cuts #14 Finnish Dance Chart # 3 Radio Eska (Puola) #1 NRJ “Hitti vai huti”äänestyksen voitto 7 kertaa peräkkäin! Joel Kalsin edellinen projekti Donnell & Douglas julkaistiin Jaakko Salovaaran luotsaaman 16 Inch Recordsin kautta lisensoituna 17 eri maahan! DCX esittelee nyt tämän clubi-tuottajan popahtavamman puolen, vaikka tälläkään kertaa ei ole kyse mistään slowarihipsuttelusta!!






Natural Ex:n muodostavat Ruotsin Popstars-voittajat Sebastian Zelle ja Robert Skowronski sekä Johanna "Jo" Eriksson. Näistä kaksi jälkimmäistä esiintyvät myös huippusuositussa ABBA-musikaalissa Mamma Mia.

Kokoonpano työstää A1 Music / Edelin kautta Suomessa julkaistavaa albumia,
jonka tuottajista löytyvät mm. Emil "Sound Factory" Hellman (Army of Lovers, Alcazar, BWO) ja Ivar "MUTE8" Lesinski (Bananarama). Ennen albumia nyt julkaisussa esikoissingle "STAY BY MY SIDE".


Bändit: la 17-24
Lovex
DCX
Niki
Natural ex (SE)
Rozzy randal
Lucy was drving
dacia
Vink



Aikataulu INFO, klikkaa


FERRARI FXX Suomen ensi-ilta, klikkaa


Kilpailu osion järjestää KysUA, linkki tässä

Ferrari Scandinavia Challenge, linkki tässä

Eagle Racing , nascar, dragter , linkki tässä


liput: 20e päivä 35e/viikonloppu sis.leirintä (ennakko , alennuksella)
ajomaksu 25e/ viikonloppu

Lippupalveluun tästä