Uutiset

Ilmoita näyttelyajoneuvosi Show&Shine -autonäyttelyyn Botniaringille 9.6.2018

Botniaring Show & Shine Autonäyttely showpark

4.6.2018

Tulevana lauantaina RADALLE.com valloittaa Jurvan Botniaringin. Mukana TimeAttack-kauden avausosakilpailu, Drifting-kilpailu, RADALLE.com Babes ja tietysti Show&Shine autonäyttely. Ehdit vielä ilmoittaa oma autosi näyttelyyn (Linkki uutisen alaosassa).

Tässä muutama ennakkoilmottautunut näyttelyauto: 
 


 

Nicolas Honkaniemen Mercedes 200D w124 on kerrassaan näyttävä ja viimesen päälle upea näyttelypeli. Auto on ollut Nicolaksella yli kymmenen vuotta työnalla, nyt työ on kuitenkin valmis. Lähtökohtana oli vuoden 1988 900tkm ajettu vanha taksi ja nyt koko auto on läpikäyty. Auton kori on käyty koko mitaltaan läpi jonka jälkeen autoon ruiskittiin 3-kerros helmiäisoranssi, joka on saanut vesihiontoja ja useita lakkakerroksia päälleen.

Honkaniemi ei tyytynyt pelkkään maalaukseen, joten moottorikin on päivitetty sopimaan kokonaisuuteen. Tekniikkana toimii w210, tuttavallisemmin väyrysen 3 litrainen turbodiesel eli monen mersumiehen suosikki om606. Moottorivaihdon lisäksi autosta löytyy öljyn jäähdytin, isompi cooleri, muokattu imusarja, itsetehty pakosarja, Mynädieselin muokkaama syöttöpumppu sekä iso turbo. Upeat äänet takaa itsetehty 3" rosterinen pakoputki (alusta loppuun). Voimansiirron osista löytyy myöskin paljon muutoksia: billet vauhtipyörä, 4-lapainen sintterilevy, sachs 765 m5 race -kytkinasetelma, muokattu kardaani sekä BMWstä napattu ZF -vaihdelaatikko, joka on sovitettu mersun kytkinkoppaan, perästä vastaa ASD lukkoperä. Tehon lisääntyessä pysähtymisestäkin on huolehdittu, sillä mersuun on vaihdettu isommat jarrut joka nurkkaan. 

Sisustaa ja äänentoistoa unohtamatta muutama sana niistäkin. Sisusta on verhoiltu uudelleen ja jalopuuosat teipattu.  Ovipahveja on muokattu, asennettu sähkölasit ja mittareita. Hifi muutoksia autosta löytyy pitkä lista. Pioneerin soitin, JVCn DVD-soitin sekä kattonäyttö yhdistettynä 4 kpl Digital Desingnin vahvistimiin, Ground Zeron 15” XMAXXin subbariin, 2 kpl Focalin 3-tie erillissarjoihin takaa näpsäkän elämyksen kuskille ja matkustajillekin. Kukapa tietääkään mitä Nicolas seuraavaksi keksii...


Toni Yli-Kivistön E46 korinen BMW 328Ci on myös ennakko ilmottautunut näyttelyymme. Auto ollut Tonilla jo toista vuotta ja auto onkin kiertänyt jo useamman näyttelyn. Autosta löytyy "riittävän"  leveä pandem korisarja, jota on jatkettu m3 puskureilla, peileillä, lokasuojilla ja helmoilla.Takapään muutoksista vastaa ducktail -takasiipi ja alumiini Diffuusori. Keulaa koristaa hiilikuitunen M3 CSL -etulippa ja Splitter. Konepeltinä on hiilikuitunen BMW M3 GT-R.

Auto on turboahdettu ja katsastettu tällä kokoonpanolla. Kyseessä on näillä näkymin suomen ensimmäinen Ahdettu 328Ci e46, joka on rekisteröity tieliikenteeseen. Ahtimen lisäksi kone on rakennettu uudelleen, Putkisto tehty, sintteri kytkin ja muutakin pientä piristettä moottoriin ja voimansiirtoon. Ja kyllä lukemat puhuvatkin sen puolesta: 520whp ja 620nm. Autossa tällä hetkellä rautajouset, mutta autoon on tarkoitus vaihtaa ilma-alusta.


 

Haluaisitko tuoda autosi näytille? Lue täältä ohjeet ja ilmoittaudu täältä

Koko tapahtuman tiedot löydät täältä

 

NÄHDÄÄN BOTNIALLA!